Meet Nelly

Meet Nelly

Hey Hey! Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Nelly de Boer. Samen met Ida zijn wij de oprichters van het blog Farmersinstyle.com. En ik heb mijn eigen bedrijf DiNelly Interiors. Welkom in onze wereld!
Ik durf toch wel te zeggen dat ik een klein beetje geobsedeerd ben door mooi design. Als dit nou ook nog eens gepaard gaat met functionaliteit, dan kan ik daar ontzettend blij van worden! Mijn grote liefde gaat uit naar interieur design. Ik stil mijn hunkering naar interieur design door inspiratie te halen uit de meest uiteenlopende dingen. Vaak haal ik uit de kleinste details zoveel ideeën om weer iets nieuws te ontwerpen. Ik beoefen mijn vak dan ook met grote passie, enthousiasme en creativiteit. Al moet ik eerlijk bekennen dan mijn creativiteit geen beperking heeft tot alleen interieur. De creativiteit gaat verder. Zo ook in fashion, waar bijna elke vrouw toch wel een zwak voor heeft. Ik ben dit blog begonnen om mijn ideeën, projecten en inspiraties met jullie te delen, in de hoop dat ik jullie kan inspireren en aansteken met mijn enthousiasme. In combinatie met Ida denk ik dat dit zeker moet gaan lukken!